Najdôležitejšia informácia nedešifrovaná!

6. októbra 2019, rozpravkar, história rozprávky večnosť zákon zázraky život

 

Zdalo by sa, že je to ako v detektívnej rozprávke! Spácha sa zločin a dlhé tisícročia sa musí čakať na jeho rozlúštenie. Ide o večný život ľudstva! Počas tohoto dlhého obdobia sa hromaždia detaily a nespočetné množstvo teológov-detektívov sa ho snažia presne dešifrovať. Jednému z takých odborných detektívov už bola prezradená informácia, ale len vo forme symbolov, a keď sa pýtal na význam, povedal mu nebeský anjel Gabriel:

‘Choď, Daniel, lebo tie slová majú zostať v tajnosti a majú byť zapečatené až do času konca. Mnohí sa očistia a vybielia a budú prečistení. Ale skazení budú konať skazene. Ani jeden skazený týmto slovám neporozumie, iba tí, čo majú pochopenie. Od času, keď bola odstránená stála obeť a bola postavená ohavnosť, ktorá po sebe zanecháva spúšť, uplynie 1 290 dní. Šťastný je ten, kto čaká a dočká sa konca 1 335 dní’!

Je to nielen rozprávka všetkých rozprávok a detektívka všetkých detektiviek, z uvedenej informácie vyplýva, že je to zároveň aj matematická úloha, na rozlúštenie ktorej záleží večný život celého ľudstva! Pre väčšinu teológov a teologických detektívov sa zdá dokonca nerozlúštiteľná! Už sa vzdali a pod vplyvom temných síl ju dnes považujú len za naskutočnú historickú legendu nemajúcu rozlúštenie!