Máme novú rozprávku od Stvoriteľa!

13. júna 2020, rozpravkar, história rozprávky večnosť zákon zázraky život
Napriek tomu, že pôvodná Rozprávka od Stvoriteľa bola inšpirovaná a napísaná cez 40 verných jeho uctievateľov, dostali sme novú! Aj keď tá ‘stará’ je tak obsiahlá, že podľa slov Izraelského kráľa Šalamúna a proroka Izaiáša sa bude študovať aj večne bude povzbudzujúca na poučenie, vzdelávanie, usmerňovanie poslušných bytostí na Zemi i na nebi! A obsahuje nespočetné lekcie a vzdelávajúce ponaučenia pre ľudí v každej situácii života.
Nová rozprávka, aj keď tá prvá sa ešte neskončila, už nám bola oznámená cez Božieho proroka Jeremiáša! Jej pôvodná verzia znie takto: „Prichádzajú dni, vyhlasuje Jehova, ‚keď s potomkami Izraela a s potomkami Júdu uzavriem novú zmluvu. A nebude to taká zmluva, akú som uzavrel s ich predkam v ten deň, keď som ich vzal za ruku a vyviedol z Egypta, zmluva, ktorú oni porušili, hoci som bol ich pánom‘, vyhlasuje Jehova“.
Táto nová rozprávka je v skutočnosti napísaná na ďaleko vyššej úrovni a vzťahuje sa nielen na obyvateľov tejto planéty, ale všetky bytosti vesmíru, pozemské aj nebeské! Na rozdiel od prvej bude trvať večne, pretože v súvislosti s ňou, s novou rozprávkou, sa raz a navždy rozrieši celá vesmírna otázka Zvrchovanosti celého vesmíru a jeho všetkých obyvateľov! Potom už nebude potrebné venovať dlhý čas na rozriešenie zločinov!