Hovorca Britského impéria priznáva…

2. novembra 2020, rozpravkar, história rozprávky večnosť zákon zázraky život zjavenia

Alebo Dnešná Moderná Rozprávka o Britskom Impériu…

Hovorca britského impéria The Economist presadzuje myšlienku prečp to musí byť Biden! Ale Britské impérium ešte viac zvýrazňuje svoju kontrolnú úlohu v štvorročnom povstaleckom puči proti prezidentovi Donaldovi Trumpovi a Americkej ústave v úvodníku z 29. októbra vo svojom jeden a trištvrť storočí svojom starom vlastnom časopise The Economist, s názvom ‚Americké voľby – prečo to musí byť Biden’! Úvodník sprevádza karikatúra zobrazujúca Biely dom s rozkrajanou Americkou vlajkou.

The Economist, ktorý je virulentne anti-hamiltonovský a obhajca britského systému rabovania, hovorí o Trumpovi, že ‚za posledné štyri roky opakovane znesvätil hodnoty, princípy a praktiky, vďaka ktorým sa Amerika stala útočiskom pre svojich obyvateľov a maják pre svet’! Ide o toho istého britského ekonóma, ktorý počas USA občianskej vojny na svojich stránkach podporoval pokus Konfederácie riadenej Britmi zničiť celý americký národ a zdecimovať princípy Amerického národa. Pokračuje:

‚Ako strážca amerických hodnôt, svedomia národa a amerického hlasu vo svete veľmi negatívne nedokázal splniť svoju úlohu. Čelí výlevu pokojného protestu (!) po zabití Georga Floyda, jeho inštinktom nebolo uzdravenie USA, ale zobrazenie toho ako orgie rabovania a ľavicového násilia – súčasť vzoru vyvolávania rasového napätia v Amerike! Najhlavnejšou črtou Trumpovho prezidentstva je jeho pohŕdanie pravdou. Nedá sa uveriť ničomu, čo pán Trump hovorí – vrátane jeho tvrdení, že pán Biden je skorumpovaný‘! 

Briti chcú zachrániť neokonzervatívnu kontrolu nad republikánskou stranou v Bushovej lige. ‚Ako tvrdia protitrumpovskí republikáni, Trumpismus je morálne v úpadku‘, píšu redaktori. ‚Ich strana potrebuje renesanciu. Pán Trump musí byť rázne odmietnutý‘. Za týmto účelom zverejňujú aj rozhovor s Boltonom, ktorý hovorí, že po porážke Trumpa musí existovať nová Republikánska strana a že Donald Trump je ‚bláznivý strýko, ktorý tweetuje zo suterénu‘. 

Znie to ako o J. Bidenovi, však? Bolton ale nazýva Bidena ‚charakterným mužom’. V sekcii The Economist nazvanej ‚Prezident Joe‘ vyzdvihujú kvalitu, ktorá by z Joe Bidena urobila ‚hodnotného prezidenta‘: ‚Počúva odborné rady, aj keď je to pre neho asi veľmi nepohodlné’! Počúvanie rady bez spochybňovania by bola odborná rada Mesta Londýn a Britského ministerstva zahraničia! V klamnej podpore Bidena Briti odhalili svoju politiku zmocnenia sa Bieleho domu!