Rozprávka o tajnostiach tohoto sveta!

7. februára 2022, rozpravkar, história rozprávky zázraky život zjavenia

Lekári už vedia, že akákoľvek látka, ktorú tehotná žena konzumuje, môže byť pre dieťa nebezpečná alebo aj smrteľná! Mnohé reklamy na lieky nám na to nedovolia zabudnúť, a ani tisíce matiek, ktoré ale neúnavne pracujú, v skupinách sociálnych médií, nezabúdajú pripomínať, aby sa matky navzájom informovali o veciach, ktoré môžu poškodiť alebo aj zabiť ich deti, či už pred narodenim alebo krátko potom.

Pokiaľ ide o nevyskúšanú injekciu doktora Fauciho, dokonca aj časopis New York Times priznali, že očkované ženy zažívajú chaotický menštruačný cyklus a ženy po menopauze dokonca opäť začali menštruovať! V stredu sa takzvaný lev v aréne verejnej bezpečnosti a výskumu, Steve Kirsch, pripojil k Stew Peters Show a vysvetlil z lekárskeho hľadiska svoj názor!

Urobil to ale preto, aby sa podelil o to, čo ešte ovplyvňuje tehotné matky tá veľmi silná droga – skutočná biologická zbraň, ktorá je vnucovaná dnešným neinformovaným, ale i zároveň pomýleným ženám! Pán Kirsch sa domnieva, že počet spontánnych potratov, aj úmrtí nenarodených detí môže presiahnuť 400 000! A to je založené na veľmi klamných údajoch z DOD a mierach podhodnotenia vo VAERS!

https://www.brighteon.com/f8428913-355b-43a0-94c1-afe2604112b2