Založ si blog

Rozprávka o prichádzajúcom Ježišovi…

 

Proroctvo Daniela hovorí o Ježišovi Kristovi ako o synovi človeka prichádzajúcom v budúcnosti na nebeských oblakoch! Boží syn poukázal na to, že proroctvo Daniela dopredu hovorilo o jeho budúcom príchode ako nesmrteľný nebeský kráľ. Povedal to priamo farizejom, zastupujúcim Sanhedrin alebo najvyšší súd židovského národa. A po svojej bolestivej obetnej smrti a vzkriesení k životu po 50 dňoch ho videlo asi 500 jeho učeníkov vystupovať späť na nebesia!

Odtiaľ pred asi 33 a pol rokmi prišiel a narodil sa ako dokonalý muž! Zatiaľ čo jeho apoštoli a učeníci sa dívali do neba, kde Ježiš vystúpil, dvaja najeli im povedali: ‘Galilejskí muži, čo stojíte a pozeráte do neba? Tento Ježiš, ktorý bol vzatý od vás hore do neba, príde tým istým spôsobom’! Pretože iba jeho verní pomazaní bratia (muži aj ženy) ho videli vystupovať na nebo, presne tak ho uvidia len jeho pomazaní bratia v krátkej budúcnosti zostupovať z neba!  

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 76

15.04.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): … Čo je to tá absolútna pravda? Hádam nie existencia neba, pekla, anjelov. To je absolútny výmysel. Pravda je [...]

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 75

01.04.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): …Pokusy zosúladiť vedu s náboženstvom by zničili obe tieto disciplíny. Nie je len v tom, že náboženstvo [...]

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 74

15.03.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): … Ľudia sú totiž žiaľ vo všeobecnosti zväčša blbý, pretože sú hlboko veriaci a dajú sa oklamať [...]

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

rozpravkar

Niet krajších rozprávok než tie, ktoré napíše sám život. (Hans Christian Andersen)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 340869x
Priemerná čítanosť článkov: 2157x

Autor blogu

Kategórie