Založ si blog

Rozprávka o perpetuálnom zdroji života!

Do čias Ježiša Krista v prvom storočí existoval len jeden perpetuálny alebo stály, zotrvačný, večný zdroj všetkej energie, z ktorého bol stvorený celý vesmír a naša planéta Zem so všetkým potrebným na večný (ale zároveň podmienený) život celého ľudstva.

Ale podľa inšpirovanej rozprávky po svojej martyrskej smrti aj syn Jehovu Boha, Ježiš Kristus po jeho vzkriesení dostal perpetuálny alebo stály, zotrvačný a večný život, inými slovami nesmrteľný život, lebo to je ten pravý význam perpetuálneho a zotrvačného života!

Je možné, aby iné bytosti okrem Stvoriteľa a jeho syna tiež získali perpetuálny život? V tomto ohľade nám Najväčšia Rozprávka vysvetľuje, že áno! V protiklade vyslovených slov Najväčšieho Protivníka perpetuálneho Boha Jehovu a všetkých ľudí, ktorí mali nádej večného života:

“Určite nezomriete. Boh vie, že v deň, keď z neho zjete, otvoria sa vám oči a budete ako Boh: budete vedieť, čo je dobré a čo zlé!” Toto boli podlo klamlivé slová ako odpoveď Satana na to, že večný život ľudí na Zemi bol podmienený poslušnosťou nedotýkania sa zakázaného stromu v Edene.

Slová: “Otvoria sa vám oči a budete ako Boh” mali skutočný význam v tom, že Stvoriteľ Jehova Boh si nemôže dovoliť alebo tolerovať, aby vo vesmíre existovali bytosti, ktoré ako on, by mali perpetuálny život a boli tiež aj oni zdrojom stáleho, zotrvačného, ale tiež večného života pre iné pozemské bytosti! 

Ale najkrajší koniec tejto rozprávky je v tom, že okrem Boha Stvoriteľa i jeho syna, Ježiša Krista Jehova Boh dá perpetuálny alebo stály, zotrvačný a večný život aj ďalším verným osobám vzatých z nedokonalého ľudstva do počtu 144 000, ktorí budú s Kristom vládnuť perpetuálne, neprestajne, večne!

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 76

15.04.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): … Čo je to tá absolútna pravda? Hádam nie existencia neba, pekla, anjelov. To je absolútny výmysel. Pravda je [...]

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 75

01.04.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): …Pokusy zosúladiť vedu s náboženstvom by zničili obe tieto disciplíny. Nie je len v tom, že náboženstvo [...]

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 74

15.03.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): … Ľudia sú totiž žiaľ vo všeobecnosti zväčša blbý, pretože sú hlboko veriaci a dajú sa oklamať [...]

Aktuálna informácia, horúca novinka, práve sa stalo, PRAVDA, mimoriadna správa, mimoriadne1, mim1

Pri Šali došlo k tragickej nehode, čelnú zrážku áut neprežili traja ľudia

23.04.2024 15:29

Na mieste zasahujú dve pozemné ambulancie záchrannej zdravotnej služby aj posádka záchranárskeho vrtuľníka.

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.

Rudolf Schuster

Rudolf Schuster získal Čestné občianstvo Košického samosprávneho kraja

23.04.2024 15:06

Ide o vôbec prvé udelenie takéhoto ocenenia v histórii kraja.

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

rozpravkar

Niet krajších rozprávok než tie, ktoré napíše sám život. (Hans Christian Andersen)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 341183x
Priemerná čítanosť článkov: 2159x

Autor blogu

Kategórie