Založ si blog

Máme novú rozprávku od Stvoriteľa!

Napriek tomu, že pôvodná Rozprávka od Stvoriteľa bola inšpirovaná a napísaná cez 40 verných jeho uctievateľov, dostali sme novú! Aj keď tá ‘stará’ je tak obsiahlá, že podľa slov Izraelského kráľa Šalamúna a proroka Izaiáša sa bude študovať aj večne bude povzbudzujúca na poučenie, vzdelávanie, usmerňovanie poslušných bytostí na Zemi i na nebi! A obsahuje nespočetné lekcie a vzdelávajúce ponaučenia pre ľudí v každej situácii života.
Nová rozprávka, aj keď tá prvá sa ešte neskončila, už nám bola oznámená cez Božieho proroka Jeremiáša! Jej pôvodná verzia znie takto: „Prichádzajú dni, vyhlasuje Jehova, ‚keď s potomkami Izraela a s potomkami Júdu uzavriem novú zmluvu. A nebude to taká zmluva, akú som uzavrel s ich predkam v ten deň, keď som ich vzal za ruku a vyviedol z Egypta, zmluva, ktorú oni porušili, hoci som bol ich pánom‘, vyhlasuje Jehova“.
Táto nová rozprávka je v skutočnosti napísaná na ďaleko vyššej úrovni a vzťahuje sa nielen na obyvateľov tejto planéty, ale všetky bytosti vesmíru, pozemské aj nebeské! Na rozdiel od prvej bude trvať večne, pretože v súvislosti s ňou, s novou rozprávkou, sa raz a navždy rozrieši celá vesmírna otázka Zvrchovanosti celého vesmíru a jeho všetkých obyvateľov! Potom už nebude potrebné venovať dlhý čas na rozriešenie zločinov!

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 77

27.04.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): … „Kto Pravdu bude skutočne poctivo hľadať, tak ju aj nájde, kto bude klopať, tomu bude otvorené“, [...]

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 76

15.04.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): … Čo je to tá absolútna pravda? Hádam nie existencia neba, pekla, anjelov. To je absolútny výmysel. Pravda je [...]

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 75

01.04.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): …Pokusy zosúladiť vedu s náboženstvom by zničili obe tieto disciplíny. Nie je len v tom, že náboženstvo [...]

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

Sophie, Ukrajina, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi majú priestor pre budúce útoky. Zelenskyj sa sťažuje, že pomoc prichádza pomaly

30.04.2024 06:30

Rusi kontrolujú takmer pätinu Ukrajiny a majú možnosť útočiť viacerými smermi. Zelenskyj hovorí, že zbrane na Ukrajinu síce už prúdia, ale pomaly.

rozpravkar

Niet krajších rozprávok než tie, ktoré napíše sám život. (Hans Christian Andersen)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 159
Celková čítanosť: 343117x
Priemerná čítanosť článkov: 2158x

Autor blogu

Kategórie