Založ si blog

Rozprávka o najväčšej krajine sveta – 3

…pokračovanie…

…a úplne odmietol túto diktatúru centrálnych bánk nad ich suverénnymi vládami a odstránil USA z Parížskej dohody o klíme, ktorá je hlavnou zbraňou ich výzbroje. Dohodu z roku 2015 plánovali britský kráľovský dedič Charles, princ z Walesu, a jeho blízki priatelia a spolupracovníci! Bývalý britský centrálny bankár Mark Carney a miliardár City of London-Wall Street sir Michael Bloomberg.Teraz Charles a jeho spolupracovníci, ťahajúc výkonnú riaditeľku MMF Kristalinu Georgievovú a ďalších centrálnych bankárov, v júni tohto roku vyhlásili túto zelenú novú dohodu za ‚veľký reset’! 

Britskí vládni úradníci v celom spektre, aby oklamali občanov, dali mu meno ‚Budujme lepšie‘ – ako keby to bolo podľa pandémie COVID-19. Diktovali tento slogan svojmu vždy plagiátujúcemu sa budúcemu prezidentovi Joe Bidenovi, ktorý ho verne prijal ako svoju kampaňovú značku a ústredný slogan. Keď sledujete, ako bábky Biden a Harris tancujú pred týmto sloganom, na radosť svojich pouličných mafiánov premýšľajte o norimberských zhromaždeniach, ktoré priniesli Hitlera k moci, pretože to je to, čo tu presne vidíte.Uplatníme svoje práva. Vezmeme späť svoje právo regulovať naše banky!

A mať národné banky pre produktívny úver. Naše misie prieskumu vesmíru a vývoja energie jadrovej syntézy budeme riadiť v maximálnej možnej miere. Budeme rokovať s ostatnými národmi o novom medzinárodnom úverovom systéme, ktorý opustí londýnsku finančnú oligarchiu a nakárstvo! A ktorý prinesie industrializáciu do málo rozvinutých oblastí, vrátane tých v Afrike a Južnej Amerike.Vidíme, že národy Mexika, Bolívie, Argentíny, Bieloruska a ďalších čelili v posledných rokoch ukradnutým voľbám, ‚farebným revolúciám‘ a priamym pučom ako tieto, a porazili ich, ako aj Nigériu! 

Nigéria, africké repúblika, ktorá teraz bojuje proti pokusu o farebnú revolúciu proti svojmu vlastnému, občanmi zvolenému prezidentovi. Rovnako ako naši zakladatelia Spojených Štátov Amerických, pred viac ako 400 rokmi, aj my žiadame USA občanov a ďalšie iné národy národy celého sveta, aby podporili spravodlivý a zákonný výsledok týchto amerických prezidentských najhistorickejších volieb, ktoré prezident Spojených Štátov Amerických, Donald Trump v skutočnosti podľa dokázateľných dôkazov už vyhral, aby sa pripojili proti svetovým cisárskym kontrolórom a porazili ich raz a navždy!

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 76

15.04.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): … Čo je to tá absolútna pravda? Hádam nie existencia neba, pekla, anjelov. To je absolútny výmysel. Pravda je [...]

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 75

01.04.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): …Pokusy zosúladiť vedu s náboženstvom by zničili obe tieto disciplíny. Nie je len v tom, že náboženstvo [...]

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 74

15.03.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): … Ľudia sú totiž žiaľ vo všeobecnosti zväčša blbý, pretože sú hlboko veriaci a dajú sa oklamať [...]

Russia Ukraine

Zničme Rusom Krymský most, ozýva sa opäť z Kyjeva. Príde úder naraz zo vzduchu aj z mora?

24.04.2024 10:00

Aké zbrane by Ukrajinci potrebovali, aby udreli na most ponad Kerčský prieliv? Možno nielen rakety, ale aj bezpilotné lietadlá a námorné drony.

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

rozpravkar

Niet krajších rozprávok než tie, ktoré napíše sám život. (Hans Christian Andersen)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 341273x
Priemerná čítanosť článkov: 2160x

Autor blogu

Kategórie