Založ si blog

Rozprávka o Otcovi veľkého Kráľa

Táto jedna z najúžasnejších rozprávok najväčšej rozprávkovej Knihy menom Biblia, hovorí o tom, ako a čo robí jeho nebeský Otec o tom, čo predpovedal pod inšpiráciou svojmu prorokovi, pomazanému izralekému kráľovi Dávidovi:

‚Jehova povedal môjmu Pánovi: Seď po mojej pravici, až kým ti nepoložím tvojich nepriateľov ako podnož pod nohy’. Tieto nadčasové a inšpirované slová starovekého izraelského kráľa Dávida hovoria o niekoľkých veciach v súčasnosti.

Všemohúci Stvoriteľ vesmíru a všetkého života v ňom, presne ako v biblickej rozprávke hovorí, že ‘položí’ všetkých nepriateľov svojho syna alebo mu ich podmaní až do takej miery, že budú viditeľné v celej svojej zlobe celému svetu!

Presne tak, ako keď do detailov pripravil našu prekrásnu plenétu Zem a všetko na nej, vrátane zvierat, vtákov, rýb a nakoniec človeka ‘na svoj obraz’, tak sa postaral, aby Zem v každom ohľade bola v takej kondícii, aby bola pripravená na zásah jeho syna Krista!

 

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 74

15.03.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): … Ľudia sú totiž žiaľ vo všeobecnosti zväčša blbý, pretože sú hlboko veriaci a dajú sa oklamať [...]

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 73

10.03.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): … Humanizmus to je v prvom rade demokracia. Pápež Ján Pavol II., v encyklike „Evangelium vitae“ definuje [...]

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 72

23.02.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): … Ale ak by sme doteraz riadili vynálezmi podľa Biblie – tá televízia by doteraz neexistovala. Za starej [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo najmenej 22 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

rozpravkar

Niet krajších rozprávok než tie, ktoré napíše sám život. (Hans Christian Andersen)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 156
Celková čítanosť: 335605x
Priemerná čítanosť článkov: 2151x

Autor blogu

Kategórie