Založ si blog

Rozprávka ako Rusi pomáhali Trumpovi!

Existuje dôkaz, že Ruské tajné služby údajne pomáhali vo voľbách psychicky labilnému jedincovi Trumpovi, podľa Britov!? Z Kremľa unikli dokumenty, ktoré ale presne odhaľujú podrobnosti. Osobne to nariadil Vladimír Putin. Ale podľa dokumentu cieľom bolo pomôcť labilnému Donaldovi J. Trumpovi, dostať sa na prezidentskú stoličku!? Lenže podrobnosti o takomto ale celkom doslova uniknutom dokumente podľa portálu Blikk priniesol britský časopis The Guardian. Podľa toho dokumentu Vladimír Putin nariadil akciu len na celkovo neverejnom zasadnutí Ruskej rady pre národnú bezpečnosť. To stretnutie sa uskutočnilo 22. januára v roku 2016. Zúčastnili sa ho šéfovia tajnej služby a kľúčoví ministri vlády Ruskej Federácie!?

V Amerike sa zatiaľ Republikánska strana pripravovala na februárové voľby, Trump mal veľkú šancu získať nomináciu. Trump mal slúžiť strategickým záujmom Moskvy!? Putin a jeho poradcovia sa podľa The Guardian zhodli, že Trumpov nástup k moci ale bude slúžiť strategickým záujmom Moskvy!? Tam malo ísť o celkom novú sociálnu krízu v Spojených štátoch Amerických a tiež o oslabenie vyjednávacej pozície Ameriky v mnohých sporných otázkach. Vladimír Putin požiadal, aby našli tiež spôsob ako aj zvýšiť Trumpove šance na jeho úspech. Nerozvážny, psychicky labilný, nevyvážený jedinec, ktorý trpí menšinovým komplexom‘ (vyhľadajte videá posúďte sami), uvádza sa v správe podľa portálu Blikk!?

Poznámka: Podľa dostupných historických politických informácií, počas viac ako 350 rokov Britské imérium sa neustále snažilo ovládnuť USA a použiť ich ako ‘hlúpy gigant’, ktorý by bojoval za Britov a platil ich účty! Lenže takáto snaha Britského impéria naplno ovládnuť Spojené Štáty je hlavnou historickou, biblickou, no tiež aj prorockou udalosťou spĺňajúcou sa v súčasnosti pred očami celého sveta! Presne ako spomína aj iná biblická prorocká rozprávka, ‘oči majú, no nevidia, uši majú, no nepočujú, nerozumejú!

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 76

15.04.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): … Čo je to tá absolútna pravda? Hádam nie existencia neba, pekla, anjelov. To je absolútny výmysel. Pravda je [...]

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 75

01.04.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): …Pokusy zosúladiť vedu s náboženstvom by zničili obe tieto disciplíny. Nie je len v tom, že náboženstvo [...]

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 74

15.03.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): … Ľudia sú totiž žiaľ vo všeobecnosti zväčša blbý, pretože sú hlboko veriaci a dajú sa oklamať [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

rozpravkar

Niet krajších rozprávok než tie, ktoré napíše sám život. (Hans Christian Andersen)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 341740x
Priemerná čítanosť článkov: 2163x

Autor blogu

Kategórie