Založ si blog

Rozprávka o knihe Dr D. Martina

Cestujte po celom svete s doktorom Cyrusom Alexandrom, keď režíruje o živote v úvodnom románe doktora Davida Martina. Od vetrom ošľahaných stepí Mongolska cez pulzujúcu Dubajskú púšť až po vysoké tyče na Manhattane spája tento epický triler globálne politické udalosti posledných dvanástich rokov s gobalizmom tak blízkym a neuveriteľným, že vás nechá premýšľať, kde je vlastne hranica medzi fantáziou a realitou! 

Skutočnosť je, že taká je pravda. Za každým dobrým sprisahím je ešte aspoň jedno lepšie! Vo vnútri takejto myšlienky by sa skrývala herkulovská príležitosť. Dokonalý globálny štátny prevrat by spojil brilantnosť každého sprisahania, ktoré by sa dalo rozbehnúť, ale je to možné, a stalo sa! Drzosť krádeže všetkého majetku, ktoré vlastnia G-7 priamo spod ich nosa takej samozvanej elity je taká úžasná, že by sa nemala skrývať! 

Nikto by tomu neuveril. Sprisahanie s cieľom zvrhnúť tých mocných mužov, ktorí sú údajne bábkovými majstrami sveta, presahuje predstavu väčšiny, ale nie všetkých. Ponechať mená ako Rockefeller, Morgan, Kennedy, Rothschild, Oppenheimer, Blankfein a Goldman, ktoré by sa poškriabali na hlave, by chcelo genialitu, ale nie je to nemožné. Dej necháva bohatých a mocných, ktorí sa čudujú, kto v pekle mal tú drzosť skutočne využiť svoju aroganciu ako oporné pole na vyprázdnenie svojich vreciek!

A tiež svojho osobného stroja peňazí na ministerstve financií USA. Najlepšie a najjednoduchšie zo všetkých je použitie médií – prozaici ako Dan Brown; siete ako CNN, FOX, al-Džazíra; a BBC; a hollywoodske filmy – pomohli uniknútiu toľkej pravdy, aby sa zabezpečilo, že skutočná operácia nebude vyžadovať utajenie! Ak presvedčíte ľudí, že to, čo sa skutočne deje, je ilúzia vytvorená médiami, pravda sa môže rozvinúť a nikto by tomu neuveril. 

Je to celosvetové sprisahanie vyliahnuté v tmavých zadných miestnostiach, ktoré sa odohrávajú v jasnom dennom svetle. Chvála za štátny prevrat “Pútavé …! Martinova kniha je prorocká. Pravda vás oslobodí? Úprimne nechcete pravdu! Ak vo svojom živote prečítate iba jednu knihu, je to práve táto! “ – Frank X. Vitolo, producent a herec Ak sa vám páčili Matrix, Da Vinciho kód alebo Bourne Identity, budete milovať Coup d’Twelve!

Svet sa prebúdza a táto kniha je ako piť Red Bull z hasičskej hadice. Musíme vedieť, že ľuďom sa malo dobre dariť. Musíme vedieť, že existuje globálna agenda, ktorá sa snaží maximalizovať zisk pre pár ľudí na úkor mnohých. Musíme si uvedomiť, že najmocnejšou silou vo vesmíre je sila ľudskej tvorivosti. Musíme si tiež uvedomiť, že sa nachádzame v jednom z najkritickejších okamihov ľudskej histórie a táto kniha je súčasťou bodu zvratu smerom k novej globálnej renesancii prosperujúcich ľudí. Paul Taylor

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 76

15.04.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): … Čo je to tá absolútna pravda? Hádam nie existencia neba, pekla, anjelov. To je absolútny výmysel. Pravda je [...]

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 75

01.04.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): …Pokusy zosúladiť vedu s náboženstvom by zničili obe tieto disciplíny. Nie je len v tom, že náboženstvo [...]

Rozprávka o neuveriteľnom tupcovi – 74

15.03.2024

Mnohé veci vo vesmíre budú večné! Jeho Stvoriteľ, hmota, anjeli, ale aj poslušní ľudia žijúci večne na rajskej Zemi. Ale niektoré veci nebudú večné! A medzi nimi sú aj tupci žijúci dnes…no posúďte sami z týchto výrokov (vrátane ich gramatických chýb): … Ľudia sú totiž žiaľ vo všeobecnosti zväčša blbý, pretože sú hlboko veriaci a dajú sa oklamať [...]

Moulin Rouge

Vrtuľa legendárneho mlyna na streche kabaretu Moulin Rouge v Paríži sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

rozpravkar

Niet krajších rozprávok než tie, ktoré napíše sám život. (Hans Christian Andersen)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 341494x
Priemerná čítanosť článkov: 2161x

Autor blogu

Kategórie